Fuck it!

Haha, fick nyss en sjukt rolig kommentar eftersom det absolut inte stämmer in på mig.

"Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!"


Det sjukligt roliga i denna kommentar är att jag handlar ju aldrig kläder. Jag handlade väl kläder för ca 1 år sedan nu. Jag är verkligen ingen tjejig tjej och jag har väl hanlat en hel del killkläder i mina dar.

Jädra spammare, brinn i helvetet.

Jag ska ju ner på stan på tisdag och då ska jag handla lite i klädväg måste jag medge. Alla mina jeans är hål i så man kan ju inte ha några korta trjöjor utan allt jag kan använda till dom är en svart lång tröja som går ner till knäna så att det inte ska synas. Lindex är väl affären jag ska besöka tror jag nog. Dom har bäst passform på min "flubbiga" kropp. Usch! Jag vet att jag kommer kallsvettas och må riktigt dåligt när jag provar kläder. Det är en riktig pina för mig. Jag kan faktiskt säga att jag hatar att handla kläder. Pest och pina!