Senaste veckan

Senaste veckan som har varit och fortfarande är har varit helt underbar! jag har jobbar 2 dagar och jag älskar verkligen mina kollegor. Sen i onsdags så firade jag och min älskling 10 år tillsammans. Tänk alltså, tiden går så himla fort när man har kul. Vi bubblade i alla fall bubbelpool på Minovera och drack bubbelvin och även detta år blev man lite rund under fötterna. inte undran att man blir såda när man inte dricker knappt en droppe med alkohol på resten av året. 


Nu håller jag i alla fall på att tvätta, jag måste nog säkerligen vara den enda människa som tvättar på Nyårssafton klockan 07,00. Eller där ljög jag ju faktiskt lite. Jag började ju inte tvätta förrens klockan 08,00 ungefär men ändå. Jag har även fått tvätta om en tvätt eftersom den inte ens hade blivit blöt. Min vanliga tur verkar det som i alla fall. Nu är i alla fall den 6:e tvätten i tvättmaskinen och jag tror inte att jag kommer att hinna klart till klockan 12 faktiskt. Men så kan det gå i alla fall. 

Nu ringde mamma och fråga om man skulle följa med till GS men jag orkar faktiskt inte och tiden hinns heller inte med för den delen. Hoppas hon hittar sin tröja som hon letar efter i alla fall. 

Nu ska jag ta och koka lite kaffe tror jag. Tjingeling.