Akutbesök på Grand Samarkand

Hur kan fyra veckor gåpå en vecka? Det borde vara fysiskt omöjligt men jag har bannemig inte haft semester mer än en vecka, känns det som i alla fall. Jag kan lova er att jag har ont i magen idag!

Även idag har jag varit och shoppat med mamma men detta var mer som en akutshoppning för att jag var i stort behov av underkläder då dom jag har blev förstörda i tvätten igår. Jippi lixom! Hur som helt så fixade jag en mysbyxa från New Yorker, dock lite tajta men nu när jag börjar jobba igen så kommer jag att gå ner i vikt igen. 

 
Sen så fixade jag nytt smink till mig då jag har haft mitt i många år utan att byta ut det, det är ju faktiskt 12 månaders hållbarighet på produkterna och längre än så har jag absolut haft det. Det blev en CC Cream och ett puder på det.



 
Nu ska jag ta och äta lite jordgubbar som jag köpte utanför Maxi för 20 kr litern och sen ska jag invänta min älskling som jobbar till 22 idag så han borde vara hemma runt 22,30 om han kommer iväg i tid. Imorgon blir det att gå upp klockan fem och ta bussen vrunt 6-tiden.